Lieven Krikilion


Persoonlijke informatie
Lieven Krikilion
Honingenveldstraat 1
1755 Gooik
Geraardsbergen

Gehuwd met Mirella Nechelput en papa van Dieuwert en Laure.

Foto's

Klik op één van de foto’s om te vergroten ›


Contact informatie
lkrikilion@yahoo.com
025321493
0472429536
http://www.facebook.com/lieven.krikilion
Partijgegevens
Gemeenteraadslid - Fractieleider
Bestuurslid
Webmaster
Penningmeester
Gemeenteraad
Afdelingsbestuur
Kinderopvang
Landbouw - platteland
Leefmilieu
Onderwijs
Waar sta ik voor?

Na de gemeenteraadsverkiezingen van october 2012 werd ik verkozen door de gemeenteraadsleden als fractieleider. Ik was de voorbije 3 jaren actief als OCMW raadslid (2009-2012). Als gooikse inwijkeling behaalde ik bij de voorbije gemeenteraadsverkiezingen het zevende beste resultaat op de CD&V lijst. Ook binnen de partij ben ik  al verschillende jaren actief als financieel beheerder, webmaster en vervangend voorzitter.

Als fractieleider wil ik het standpunt van de partij vertolken, het schepencollege bijspringen en erover waken dat het bestuursakkoord voldoende vlug wordt uitgevoerd. Daarnaast zal ik ook de (nieuwe) gemeenteraadsleden coachen en de brug spelen tussen de gemeenteraad en het schepencollege.

In het verenigingsleven ben ik actief als KWB bestuurslid voor Gooik-Strijland en voorzitter van het buurtcomité in Kôkenbéék. Als bestuurslid van de Vrije Basisschool De Bron Gooik-Oetingen neemt ik actief deel aan het Gooikse schoolgebeuren.

Voor mij moet Gooik verder uitgebouwd worden als een Vlaamse, duurzame gemeente waar plaats is voor zacht, recreatief toerisme. Op sociaal vlak wil ik met een aanbod in de verschillende beleidsdomeinen een antwoord geven op de locale noden, met bijzondere aandacht voor de meest kwetsbaren onder ons.